Thai en Bangkok Airways gaan samenwerken

Thai en Bangkok Airways Goed nieuws voor reizigers! Thai en Bangkok Airways gaan samenwerken. Dat dedem ze al eerder en dat is ze goed bevallen.

THAI  heeft als basis van de overeenkomst de vlucht Bangkok Singapore genomen, andere zullen volgen. Bangkok Airways heeft een aantal vluchten die daar nu op gaan aansluiten. Te weten: Bangkok-Samui, Bangkok – Chiang Mai, Bangkok – Chiang Rai, Bangkok – Phuket, Bangkok – Krabi, Bangkok – Lampang, Bangkok – Sukhothai, Bangkok – Trat, Chiang – Mai-Mae Hong Son en Samui – Phuket.Meer samenwerking Thaise vliegmaatschappijenEerdere samenwerking Thai en Bangkok Airways

Het is niet de eerste samenwerking tussen THAI en Bangkok Airways. In 2003 werd de eerste overeenkomst afgesloten om de verkoop van tickets en aansluitende vluchten te vergemakkelijken. Samenwerking binnen het zuidoost aziatische luchtruim. Er zijn veel spelers op een relatief klein veld.

Er zijn een aantal pure prijsvechters zoals Nok Air en Air Asia en vele andere. Voor toeristen wordt het op een gegeven moment best lastig om op een zo snel mogelijk en voordelig mogelijke manier te reizen en vooral ook je eindbestemming te bereiken.

Met de eerste en nu de tweede overeenkomst moet het voor de binnenlandse vluchten en een aantal internationale vluchten makkelijker en aantrekkelijker worden.

Binnenlands en internationaal

Thailand wil heel erg graag de hub, de overstapplaats van zuidoost Azië blijven. De internationale luchthaven Suvarnabhumi en Don Muang  spelen daar een belangrijke rol in. Goede faciliteiten zijn belangrijk. Goede aansluitingen op je vervolgvlucht misschien nog wel meer.

De twee vliegmaatschappijen hebben met 61 internationale bestemmingen voor THAI en 16 voor Bangkok Airways al een deel van de bestemmingen in handen. De 12 binnenlandse bestemmingen van Bangkok Airways gaan dat dus nu nog beter op aansluiten.

Voor de toeristen zal het een belangrijke stap zijn naar meer comfort en reisgemak. Zeker een belangrijk punt wanneer je gaat boeken.

Share This Post

Post Comment