F Terminal 21 in Pattaya binnenkort open - Hier is Thailand.nl
Terminal 21 in PattayaPattaya Uitgelicht 

Terminal 21 in Pattaya binnenkort open

Binnenkort gaat Terminal 21 in Pattaya open. Het is een rechtstreekse kopie van het zusje in de Thaise hoofdstad.

Op dit moment telt de Thaise badplaats 1 echt groot winkelcentrum: Central Festival Pattaya. Met de komst van Terminal 21 in Pattaya komt daar dus een tweede grote mall bij.

Midden oktober – 19 om precies te zijn – gaat het open. Net als in Bangkok is het winkelcentrum in Pattaya ook verdeeld in verschillende zones. Het enige verschil met Bangkok is dat er een Franse zone is met een replica van de Eiffeltoren. Verder is er ook een waterpark aanwezig.

Aan het winkelcentrum vast zit het Grande Centre Point Hotel Pattaya, dat dus eveneens nieuw is.

Het kolossale gebouw staat op de hoek van Second Road en Pattaya North Road. Voor de kenners: dit is vlakbij de beroemde rotonde met de dolfijn. De verwachting is dat vooral veel Thai en Chinese toeristen het winkelcentrum gaan bezoeken.

Succesformule

De succesformule van Terminal 21 is simpel: grote winkelketens aangevuld met kleine boetiekjes en natuurlijk het foodcourt, waar je voor een appel en een ei heerlijk kunt eten.

Overigens maakte de projectontwikkelaar van Terminal 21 in Pattaya en Bangkok bekend dat het een tweede Terminal 21 in Bangkok gaat realiseren. Dit wordt gebouwd aan Rama III Road aan de Chao Phraya rivier.

Lees ook

%d bloggers liken dit: