fbpx
Telling ThailandUitgelicht Video's 

Telling Thailand vertelt veel over Thailand (video)

Telling ThailandJe hebt video’s over Thailand en je hebt video’s. Maar Telling Thailand laat heel goed zien wat je allemaal kunt verwachten als je er voor het eerst komt.

Je weet namelijk niet wat je ziet. Je komt ogen en oren te kort als het gaat om nieuwe indrukken die je opdoet. De meeste vakantie beginnen en eindigen in de metropool.

Chaotische mierenhoop

Dit is je eerste kennismaking met Thailand. En wat voor één! Het verkeer staat altijd muurvast, het is een mierenhoop van mensen en echt overal zie en ruik je eten. Dat zie je ook in Telling Thailand.

Na Bangkok gaat de maker van deze video door naar het prachtige Koh Lipe, waar het genieten is van kristal witte stranden en helder water. Dat geldt ook voor de andere bestemmingen die je in Telling Thailand voorbij ziet komen – Khao Sok en Krabi.

Prachtige video

Je ziet dus dat je voor de meest prachtige stranden vooral in het zuiden van Thailand moet zijn. Deze video vertelt veel over Thailand. Het zijn niet alleen de beelden die het tot een verademing maken om te kijken; het geldt ook voor de montage en de gekozen muziek.

Al met al is het bijna 4 minuten lang genieten van schitterende opnamen van Thailand. Als je nu nog niet in de stemming komt…

Lees ook

%d bloggers liken dit: