fbpx
Tawandang German BreweryBangkok Ontdek Thailand Uitgaan 

Tawandang German Brewery in Bangkok

Tawandang German Brewery in Bangkok kan alleen maar worden omschreven als een levendige cabaret bar en restaurant met een relaxte maar toch energieke sfeer.

Deze authentieke Thaise, maar moderne bar biedt een nauwkeurige blik in het mainstream Bangkok nachtleven.

Populair bij zowel de Thaise bevolking en de expats. Tawandang is de perfecte locatie voor het vieren van feesten of gewoon genieten van het dynamische live optredens.

Entertainment, eten, bier en goede sfeer

Tawandang is trots op vier dingen: Veel entertainment, heerlijk eten, veel bier en een vriendelijke sfeer. Tawandang German Brewery is een groot succes in Bangkok en ondanks dat het massaal en heel ruim opgezet is, is het binnen een mum van tijd vol. Als je van plan bent hierheen te gaan, dan is het aan te raden om van tevoren te reserveren.

De locatie bestaat uit een grote centrale zithoek met het beste uitzicht op het hoofdpodium, de beste zitplaatsen hier zijn elke avond snel volgeboekt. Als je niet op tijd bent dan heb je zitplaatsen langs de zijkanten en aan de achterkant van de zaal. Het achterste gedeelte van de Tawandang zaal heeft een bar gedeelte.

Eigen brouwerij

Tawandang German Brewery De Tawandang German Brewery brouwt zijn eigen Duitse bieren: Dunkel bier, Weizen bier en Pils. Je kunt een biertje bestellen, hetzij in een glas of als een typisch Thaise bier toren, zeer redelijk geprijsd en lekker, ook is het mogelijk om de bieren proeven voordat je besteld. Hoe cool is dat!

Wat betreft het eten, Tawandang serveert een selectie van zowel Europese (voornamelijk Duitse) en lokale Thaise gerechten.

Hét gerecht is de Duitse stijl Pork Knuckles met aardappelpuree wat zeer populair is bij de klanten hier. De Tom Yam Goong, gestoomde zeebaars en Duitse worsten gaan ook bijzonder goed met een van hun koude lokaal gebrouwen bieren.

Optredens in Tawandang German Brewery

Veruit de grootste focus van deze uitgaansgelegenheid is het live entertainment Variërend van traditionele Thaise optredens, popzangers, jazz bands en hip hop dansers, comedy acts, goochelaars en spannende stunts, Tawandang heeft voor ieder wat wils. Er zijn een groot aantal acts die de hele avond doorgaan en dat zonder entree te betalen!

In het weekend vinden de meeste shows plaats, tijdens de weekdagen is het altijd iets rustiger met de liveshows, Als je een energieke party sfeer wilt en bent je met een groep dan is het weekend de beste tijd om te gaan, vergeet niet om vooraf te boeken om verzekerd van een tafel te zijn.

Lees ook