fbpx
taste of thailandEten en drinken Ontdek Thailand 

Taste of Thailand: dit biedt Thailand allemaal!

Op zoek naar culinaire hoogtepunten? In de video Taste of Thailand zie je in minder dan anderhalve minuut waarom Thailand zo geliefd is onder ‘foodies’.

De Thaise keuken behoort tot de beste keukens ter wereld. De variatie is zo groot, dat je wekenlang een ander gerecht kunt eten. Tel daarbij de talloze smaken op: van pittig tot zoet. Je vindt het er allemaal.

In de video Taste of Thailand zie je in minder dan anderhalve minuut wat Thailand een paradijs op aarde maakt voor foodies.

Thais fruit

Het gaat niet alleen om de perfecte gerechten: Pad Thai, som tam, Tom Yam Kung en ga zo maar door. Ook het Thaise fruit is wereldberoemd. Drakenfruit, mango en natuurlijk doerian. En wat te denken van een superverse kokosnoot? Niet te versmaden!

Je kunt in anderhalve minuut niet alle aandacht geven aan al het lekkers wat in Thailand beschikbaar is. Maar je krijgt wel een goed beeld wat er allemaal te krijgen is.

Sta je dus op het punt om naar het Land van de Glimlach te vertrekken? Kijk dan naar Taste of Thailand om te zien wat je allemaal kunt verwachten…

Lees ook

%d bloggers liken dit: