fbpx
Street Food AppOntdek Thailand 

Street Food App voor Bangkok

Street Food AppJe loopt in Bangkok en krijgt ineens trek. Je wilt eten! Nu! Een Phad Thai of gegrilde kip met Som-Tam en kleefrijst. Maar waar ga je naar toe? Daar is nu een Street Food app voor.

De Toeristische Autoriteit Thailand (TAT) heeft de app ‘Street food Bangkok‘ onlangs gelanceerd.  Hierin staan 120 plekken waar je goed en heerlijke maaltijden kunt krijgen. Dat is wat weinig, er zijn er vast duizenden in Bangkok, maar we gaan er vanuit dat dit het begin is van de Street Food App en dat het bestand de komende weken en maanden flink wordt uitgebreid.
Uitbreiding

De Street Food verkopers die er wel in staan zijn onder meer de legendarische ‘Kong Prap Congee;  en ‘Si Morakot barbecued and crispy pork’. Je kunt in de app twee keuzes maken. Of je zoekt op naam of op menu. Heb je trek in een bepaalde maaltijd, dan kies je dat en kom je automatisch uit bij een straatrestaurant dat deze maaltijd serveert.

Wat handig is, is dat de app ook linkt met Google Maps. Zo kun je in no-time je weg vinden, verdwaal je niet, en zit je snel aan je favoriete maaltijd of in je favoriete restaurant.

De komende maanden zal er ook een Street Food App komen voor Chiang Mai en Chiang Rai. De app is zowel voor Apple als voor Android verkrijgbaar

Lees ook

%d bloggers liken dit: