fbpx
Stay Tripped in ThailandOntdek Thailand Video's 

Stay tripped in Thailand: onwijs gave video

Video’s over Thailand zijn er te kust en te keur op internet. Maar zo gaaf als Stay tripped in Thailand heb ik ze nog niet vaak gezien. Ruim 4 minuten genieten.

De video gaat over een groep jonge reizigers die door Thailand gaan trekken. Nou is dat niet zo heel bijzonder, want er zijn heel veel jongeren die bepakt en bezakt rondreizen.

Mooiste plekken van Thailand

Het mooie is dat ze hun avonturen hebben vastgelegd op beeld. En dit gemonteerd hebben tot de video Stay tripped in Thailand.
Stay Tripped in Thailand
Ze reizen per nachttrein en bus door het land en doen de mooiste plekken aan die Thailand rijk is. Dat zijn er nogal een hoop, maar een paar plaatsen die ik voorbij zie komen, zijn: Bangkok, Kanchanaburi en de eilanden in het zuiden van het land.

Gave video

Het zijn niet zozeer de beelden zelf die deze video erg gaaf maken, het is vooral de combinatie van de montage en de gekozen muziek. Al met al is het 4 minuten lang genieten voor wie al eens in Thailand is geweest.

En sta je op het punt om zelf te vertrekken? Dan krijg je alvast een heel goed beeld wat je allemaal kunt verwachten!

Heb je zelf trouwens een video gemaakt en wil je het delen met een groot publiek? Laat het ons dan weten! Wij schrijven er graag over en plaatsen het op onze site en sociale media.

Lees ook