fbpx
Bestemmingen Eilanden Uitgelicht 

Six Senses resort Koh Samui

Resorts zijn -uiteraard- bedoeld voor de luxe vakantie, lekker lui genieten en lekker eten en drinken.  Toch kun je een resort ook heel anders gebruiken. Je kunt er je persoonlijke trainingsveld van maken.
Niets staat je in de weg om ’s morgens vroeg snel uit de veren te komen om te genieten van een zonsopgang en je eerste baantjes in het zwembad te trekken. Zwembaden zijn er bij veel van de villa’s voor privé gebruik. Er zijn ook grotere baden die meer geschikt zijn voor het baantjes trekken.

Na het zwembad zou je misschien even snel naar de air-gekoelde fitnessruimte kunnen gaan om nu het lijf eigen zweet langs je af te voelen glijden op een van de apparaten. Heb je nog wat energie of agressie over boek je een muay thai sessie.

Sport, ontspanning en genieten, Six Senses resort

Na alle fysieke inspanning natuurlijk genieten van wat Thaise culinaire lekkernijen en even heerlijk weg doezelen op het strand. Een lekker kleurtje opdoen om te bewijzen dat het vakantie is.

Een deel van het strand is gereserveerd als stiltezone waar je even heerlijk kunt mediteren en denken over de stappen die je gezet hebt of nog moet gaan zetten. Op het eind van de middag even lekker een uurtje yoga op het strand. Of een fijne massage halen. Om je lekker te maken krijg je de eerste voetmassage aangeboden door het resort. Ze weten hoe ze je over de streep moeten halen.

Six Senses verantwoord voor mens en natuur

Met het bezorgen van een goede vakantie voor de gasten zijn natuurlijk veel inspanningen van de organisatie gemoeid. Los daarvan probeert Six Senses ook nog duurzaam te ondernemen en te letten op waterverbruik en reiniging en het verantwoord omgang met de natuur.

Gelukkig voor de luiere vakantiegangers zijn er ook heerlijke restaurants, een leuke buiten bioscoop en boottochtjes die je het eiland laten ontdekken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: