fbpx
Siam Paragon Food HallBangkok Eten en drinken Uitgelicht 

Siam Paragon Food Hall deel 1

Siam Paragon Food Hall

Siam Paragon vindt zichzelf het best dat Bangkok te bieden heeft. Tja, dan kan je als Food Hall dat in de hetzelfde megawinkelcentra is gevestigd, niet achterblijven! 

Voor degene die nog nooit in Bangkok is geweest. Een verzameling restaurantjes bij elkaar heet in de metropool een Food Court. En als die verzameling uit de klauwen loopt (dus heel veel) dan noemen de Thai dat een Food Hall. Bijvoorbeeld het Siam Paragon Food Hall. Gevestigd… in Siam Paragon!Decadentie

Het hele gebied straalt net als de shoppingmall zelf een luxe, zelfs decadentie uit die je ook in de eetgelegenheden terugvind. In die zin is het geen echte food court, maar een enorme verzameling restaurants. 

De enorme begane grond is verdeeld in drie verschillende zones : Food Hall Food Court, Food Hall Gallery, en Food Hall Take Home. Siam Paragon Food Hall Food Court is gerangschikt rond een flinke aquarium.

Gourmet Market

Deze market vind je in het belangrijkste atrium aan de voorzijde van het winkelcentrum en biedt een scala aan Thaise en buitenlandse gerechten. Samen met de alomtegenwoordige fast food merken en Thaise franchises biedt het grote mogelijkheden voor groepen met verschillende smaken.

De kwaliteit van het food court is buitengewoon hoog.

Siam Paragon Food Hall

Een wandeling hier is een ervaring op zich. Het bepalen wat voor lunch wilt hebben, is niets minder dan een enorme taak. Wil je een gemakkelijke start, probeer dan gezonde gekookte rijst samen met een gigantische variatie aan groenten en vlees. Anders kies je voor noodles of het Thais, Chinees, Vietnamees of Italiaans. Alles is direct klaar.

Iets verder weg van het Food Court ligt de Food Hall Gallery. Het heeft iets meer up – scale eten in een wat chique omgeving en met een overvloed aan culinaire lekkernijen.

Food Hall Gallery biedt alleen de beste van de lokale en internationale gerechten, allemaal op een plek.

Cafe Chilli

Dit restaurant bistro serveert een moderne mix van Thaise gerechten met de nadruk op ‘ Isaan ‘ voedsel. Met een rustige inrichting is het Cafe Chilli een uitstekende plek om de beroemde gerechten uit deze regio, die bekend staat om zijn krachtige gebruik van smaken te proeven.

Porties zijn klein en hebben allemaal een eigen smaak door de gedurfde gebruik van kruiden en specerijen. Het is een goed idee om een aantal gerechten voor de tafel te bestellen om te delen zodat je de juiste mix van smaken te krijgen. Dit is precies het soort voedsel waarvoor toeristen terug komen naar Thailand.

Siam Paragon Food Hall heeft een BTS station bij de hand, BTS Siam.

Lees ook

%d bloggers liken dit: