fbpx
shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San RoadBangkok Uitgelicht Verkeer en vervoer 

Nieuwe shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San Road

Vanaf donderdag kun je met de nieuwe shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San Road. De kosten? Slechts 60 baht! Ideaal dus voor backpackers.

Het enkeltje van het grootste vliegveld van Bangkok naar het backpackerwalhalla is bijna net zo goedkoop als de fee die je betaalt voor het boeken van een taxi – dat is namelijk 50 baht. De totale taxirit kost je waarschijnlijk tussen de 300-400 baht, dus tel uit je winst!

Nieuwe shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San RoadVoor 60 baht rijdt de nieuwe shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San Road. Buslijn S1 is comfortabel en uiteraard voorzien van airconditioning.

Dagelijkse service

Op het vliegveld vertrekt de shuttlebus elk half uur bij Gate 7 op de eerste verdieping. De service wordt dagelijks aangeboden tussen 6.00 en 20.00 uur.

Vanaf Suvarnabhumi Airport rijdt de bus via de tolweg de stad in. Na de stop gaat S1 nog verder naar de eindhalte bij Sanam Luang. Vanaf Khao San Road kun je ook de bus nemen naar het vliegveld voor je naar huis of naar een andere bestemming vliegt.

Groot succes

Ik verwacht eerlijk gezegd dat als de nieuwe shuttlebus van Suvarnabhumi Airport naar Khao San Road een succes is, dat in de nabije toekomst meer routes erbij komen.

Dit is namelijk ook het geval bij Don Mueang Airport, waar vorige maand ook 2 nieuwe buslijnen geïntroduceerd worden van het tweede vliegveld van Bangkok naar hartje stad.Lees ook

%d bloggers liken dit: