fbpx
Sheraton Pattaya ResortHotel reviews Pattaya 

Hotel review: Sheraton Pattaya Resort

Sheraton Pattaya Resort Sheraton Pattaya Resort. Een speciaal soort verblijf voor toeristen zijn de resorts. Een afgeschermde oase in een onrustige omgeving is schijnbaar voor veel mensen aantrekkelijk.

Je ziet ze opduiken in Spanje, Griekenland, Turkije en dus ook in Thailand.

Sheraton Pattaya Resort ligt aan het strand tussen Pattaya en Jomtien in. De plek zelf is eigenlijk al een soort eiland. Moeilijk te bereiken, misschien wel een beetje weg gestopt, ligt het tussen andere hotels verscholen. Die hotels bieden vast weer wat anders dan het Sheraton Resort.

Het resort zelf omschrijft het als: ” een ideale plek om alles wat Pattaya te bieden heeft te ontdekken”.

Sheraton Pattaya ResortActie en consumptie

Met een pendelbus kunnen gasten naar de omliggende shoppingmalls , altijd belangrijk, en de toeristische attracties. In de omgeving ligt het Sanctuary of Truth, een tempel voor Thaise beeldhouwkunst.  Nong Nooch Tropical Gardens is  een 600-hectare grote botanische tuin met de grootste verscheidenheid aan orchideeën in Thailand, verschillende thema tuinen, watervallen, en zelfs een kleine dierentuin is natuurlijk een attractie voor het hele gezin.

Watersport

Water-en strandliefhebbers kun een tripje boeken naar Coral Island (Koh Larn) en daar de hele dag zwemmen, snorkelen en zonnen. Voor degenen die meer de diepte in willen, zijn er dagtochten voor duikers van allerlei niveau naar vis of wrakken.

Sheraton Pattaya ResortWalking Street

Vanuit het resort vertrekt er ook een pendelbus naar Pattya en Walking Street. Niet meteen een activiteit die je rond een resort zou verwachten. Het hele beeld dat het resort schetst, is meer een vakantie voor de wat welgesteldere onder ons. De kamers zijn er geweldig, het eten is een belevenis, de uitgebreide accommodatie heeft een spa en een goede bibliotheek. Het uitzicht op zee en baai is spectaculair vooral bij zonsondergang, ook een mooi tijdstip om een duik te nemen in een van de drie zwembaden.

Sheraton Pattaya ResortHet is, net zoals het oogt, een luxe verblijf waarbij je heerlijk tot rust kunt komen en wanneer het dan echt moet zijn er de activiteiten in de omgeving.

Als kritische kanttekening: moet je daarvoor zover gaan vliegen? Misschien de bijna zekere goede temperatuurgarantie? Het is een luxe ervaring, maar geen Thaise ervaring. Misschien wordt daar ook niet naar gestreefd.

Lees ook

%d bloggers liken dit: