fbpx
schitterende video over chiang maiChiang Mai Ontdek Thailand Video's 

Schitterende video over Chiang Mai

Voor veel toeristen is Chiang Mai het culturele hoogtepunt van Thailand. In deze schitterende video over Chiang Mai zie je waarom.

De historie in deze Noord-Thaise stad gaat eeuwen terug. Ooit was het namelijk het middelpunt van het Lanna-koninkrijk; het eerste koninkrijk dat zich losmaakte van de Khmer.

Anders dan in andere Thaise steden

En dat merk je meteen als je door deze stad loopt. Het verschilt nogal van andere Thaise steden. Als toerist ervaar je dat ook: niet alleen zie je het terug in de tempels en huizenbouw, maar bijvoorbeeld ook in het eten en de kleding die – voornamelijk – de oudere inwoners dragen.

In deze schitterende video over Chiang Mai zie je dat deze provincie meer biedt dan alleen tempels en de stad zelf. Als je een auto of motorbike (zorg voor de juiste papieren!) huurt, dan zit je binnen no-time op het platteland.

Prachtige omgeving

Je bent omringd door bergen en begeeft je in het groen. Totaal anders dan in de stad zelf! Ook voor ons is Chiang Mai een van de favoriete provincies in Thailand. In deze video krijg je er al een goed beeld van, maar pas als je het bezoekt, weet je waarom.

Lees ook