fbpx
Hua Hin Ontdek Thailand 

Santorini Park Hua Hin: een stukje Griekenland in Thailand

De Thai zijn dol op de oude Europese cultuur. En ze zijn goed in het kopiëren. En zo creëerden ze een een stukje Griekenland in Thailand: Santorini Park Hua Hin. 

Je kunt jezelf afvragen waarom ze dat doen. Als toeristen een Grieks avontuur willen, dan gaan ze toch naar Griekenland? Dat is dichter bij dan Thailand. Santorini Park Hua Hin is vast ook niet bedoeld voor Europeanen, maar voor de Thai zelf en de reizigers uit de buurlandwn.

Net zoals wij nieuwsgierig en benieuwd zijn naar andere culturen als die in het Verre Oosten, zijn de Thai ook dol op Europese zaken. Zo is er een Hollands dorp en ook een Zwitserse schapenboerderij. Overigens lijkt het mij aardig om er eens een dag of nacht door te brengen. Moet wel maf zijn, mediterrane gebouwen met allemaal Aziaten om je heen.

Waterpark en meer

Wanneer je door de straten van Santorini Park Hua Hin loopt dan zou je denken dat je in Griekenland bent. Alle details lijken te kloppen. Op de ezel en de oude vrouw in het zwart na (die je vaak in Griekenland tegenkomt). Er zijn heel winkeltjes en restaurants in de dit fotogenieke dorp. Ook  zijn er een paar viewpoints met niet te missen uitzichten over de oceaan.

En… er is een waterpark, dus ook erg leuk als uitje met het gezin. Het waterpark bevat heel veel attracties, waaronder een double-decker carousel, een G-MAX reverse bungee, een G-MAX giant schommel, diverse interactieve spelletjes en de eerste Wallholla klimwand in Azië. Leef je uit!

Santorini Park Hua Hin

Adres:  Phetkasem Road in Hua Hin

Klik hier voor Google Maps

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 10:00 – 19:00, Weekend 09:00 – 19:00

Video

Lees ook

%d bloggers liken dit: