fbpx
Sak YantBoeddhisme 

Sak Yant Tattoo gezegend door Thaise monnik

Sak YantAfgelopen zondag kreeg de eigenaar van Thai Tattoo een zeer bijzondere zegening voor een door hem ontworpen Sak Yant Tattoo.

Een uniek moment, omdat er nooit eerder een westerling een Sak Yant ontwierp en toestemming kreeg om deze toe te passen. De Sak Yant kreeg de naam “Yant Sa Waat” (Liefdes Tattoo).

De Sak Yant kun je met je partner samen of met diegenen laten zetten waarmee je een sterke relatie hebt zoals je vrienden, kinderen of ouders. De Yant versterkt de onderlinge verbindende kracht, liefde en het geluk tussen de dragers van de Yant, geeft bescherming tegen ongeluk en waakt over je gezondheid.Zegening van de Sak Yant

De Thaise monnik Ajarn Loung Podam van de Wat Jangsirisamphan in Bangkok gaf de goedkeuring en zegening om een door Tom van Thai Tattoo in het Khom schrift ontworpen “Verbintenis”-“liefdes” Sak Yant te zetten.

Het ontwerp van de Yant werd door de monnik gezegend met een aantal Mantra’s rondom de Yant om hem de zegening van Buddha te geven en hem ook nog extra krachtig te maken. Daarnaast kreeg de Yant een eigen amulet.

Sak YantThai Tattoo in Vlaardingen is de enige studio waar deze Yant beschikbaar is. Eind augustus komt de monnik onder andere deze Yant zetten, met de daarbij behorende zegeningen, in de studio van Thai Tattoo in Vlaardingen. Terug in Thailand zal hij de Yant Gao Noun desgewenst ook bij bezoekers van de tempel gaan zetten.

Foto 1: De keuring en zegening van de Yant

Foto 2: De Yant Gao NouwLees ook