fbpx
Never go to ThailandNieuws Uitgelicht 

Russische variant van ‘Never go to Thailand’

Never go to ThailandWe hadden al eerder een variant van ‘Never go to Thailand’, die een redelijk realistisch beeld gaf van Thailand. De Thai konden er mee leven. Maar de Russische variant zorgt voor nogal wat opschudding.

De eerste variant van ‘Never go to Thailand‘ was van de hand van regisseur Brian Camusat waar in een hoog tempo beelden op de kijker wordt afgevuurd op muziek van Crimson and Clover’ van Tommy James & The Shondells. Pure marketing die ervoor zorgde dat je juist zin kreeg om je koffers te pakken en naar Thailand af te reizen.

Russische variant

Nee, dan de Russische video die ook de naam ‘Never go to Thailand’ draagt.  Die gaat er vooral over hoe leuk het is om jong en dom te zijn en vooral illegale dingen te doen. In plaats van muziek uit de jaren zestig van de vorige eeuw, staat er nu een dancebeat onder. Natuurlijk.

De Thai gaan helemaal los over de video sinds dat die viral is gegaan. In eerste instantie werd hij gepost op Russische Sociale media, op een platform voor Russen die weg zijn van de Thaise plaats Pattaya. Maar al snel verspreide de video ook op Thaise kanalen.

“Vanwege dit soort toeristen hoop ik dat Thailand een visumplicht invoert. Dat kleine beetje geld dat ze binnen brengen is al de rotzooi niet waard”, aldus een klager in de Thaise media. “Het zijn niet video’s als deze die Thailand lelijk maken, maar juist toeristen als in video”, volgens een ander.

Anyway, kijk en beoordeel zelf hieronder. In sommige landen wordt de video vanwege auteursrechten geblokkeerd. Dan kun je de video op de site van Coconuts Bangkok Bekijken. Klik hier.


Lees ook

%d bloggers liken dit: