fbpx
rondreis door ThailandOntdek Thailand Video's 

Rondreis door Thailand: een geweldige ervaring

Je hebt het besluit genomen. Je gaat een rondreis door Thailand maken, het land van de eeuwige glimlach. We laten je met een video alvast genieten wat allemaal je te zien krijgt.

Thailand is een enorm land, min of meer vergelijkbaar met Frankrijk.  En de vergelijking houdt daar niet op. De Thai hebben net als de Fransen een geweldige keuken, waar je maar geen genoeg van krijgt.

Thailand heeft een enorme variëteit, van paradijselijke stranden op de eilanden (koh’s) tot en met prachtig berglandschappen in het noorden. Ook de etnische volkeren verschillen enorm. De Thai woont in Bangkok, maar is heel verschillend van de mensen die in Chiang Mai of in Chiang Rai wonen. Om het nog maar niet te hebben over het Thaise platteland, de Isaan.

rondreis door Thailand

Wat ga je zien op je rondreis door Thailand?

Heel veel. Ook al ga je maar kort, want eigenlijk is twee weken niet genoeg om Thailand echt te ontdekken. Maar zelfs als je zo kort gaat, dan krijg ongelofelijk veel te zien en doe je heel veel nieuwe indrukken op. Zo kun in ieder geval de intrigerende hoofdstad Bangkok gaan verkennen, de mooie natuur bij de ‘River Kwai’ en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya (zie foto) en Sukothai gaan zien.

Op langere reizen kun je een trekking in de heuvels rond Chiang Mai gaan maken. Of de oude cultuur van Chiang Rai gaan proeven. En wat te denken van een bezoek aan het ongerepte Thaise platteland in de Isaan? Hier kom je nog steeds weinig toeristen tegen en je maakt er kennis met het pure Thailand. Aan het eind van je vakantie kun je dan gaan uitrusten op een van de vele eilanden die Thailand rijk is.

Hier een video met een korte impressie van wat je allemaal ziet tijden je rondreis door Thailand.

Lees ook

%d bloggers liken dit: