fbpx
Hotel reviews 

Nu ook een Ritz-Carlton op Koh Samui

Ritz-Carlton op Koh Samui Heb je zin jezelf eens goed te verwennen? Of ben je een liefhebber van luxueuze vakanties? Boek dan eens een kamer in de Ritz-Carlton op Koh Samui

Toegegeven, je moet wel flink in de buidel tasten, maar dan krijg je ook wat.  Ritz-Carlton op Koh Samui is bijvoorbeeld omringt door 58 hectare natuurschoon, waaronder twee parelwitte stranden. Lui liggend op die stranden kijk je uit over het turquoise gekleurde zeewater van de Golf van Thailand.

Verder zijn er diverse restaurants en bars. Is er een spa, een muay Thai boksschool, een groot zwembad, een watersportcentrum en twee tennisbanen. Kom je met kinderen? Die worden ook met een extra programma fijn in de watten gelegd.

Voormalige kokosplantage

Van hieruit kun je ook een unieke toer boeken. Zwemmen in het bijgelegen rif. Je ziet meer dan vijftig verschillende soorten, zo belooft de website van het resort.  Daarna bezoek je een vismarkt en een gewone markt. Ook ga je zelf een Thais gerecht bereiden.

De  Ritz-Carlton op Koh Samui is gebouwd op een voormalige kokosplantage en dat is nog steeds te merken. Het resort maakt over vele manieren gebruik van de kokosnoten, het is op veel plekken terug te vinden. Het geeft het resort zijn unieke sfeer.

Het is ook een ideale plek voor je bruiloftsfeest en de huwelijksvoltrekking. Je kunt kiezen of je dat in de Thaise of westerse stijl wil.

Ritz-Carlton op Koh Samui

Het resort heeft 175 kamer en diverse villas. En zoals gezegd, het is niet goedkoop. Voor de goedkoopste kamer betaal je ruim 13,000 baht per nacht (ruim 330 euro per nacht).

Wil je een villa? Daar tel je bijna 25.000 baht per nacht voor neer (640 euro). Maar dan heb je wel een belevenis die je jouw hele leven niet meer vergeet.

Lees ook

%d bloggers liken dit: