fbpx
reisgids voor Chiang MaiChiang Mai Laatste nieuws 

Nieuwe reisgids voor Chiang Mai, Little Chiang Mai

De meeste toeristen gebruiken hun mobiele telefoon om de bekende trekpleisters van een stad op te sporen. Houd je echter niet van dat gezoek op internet en vind je een papieren boek prima, dan heeft de Toeristische Autoriteit Thailand een nieuwe reisgids voor Chiang Mai voor je klaar liggen. 

Het fascineerde me al tijdens mijn laatste reis door Noord-Thailand. In de straten van Chiang Mai en Chiang Rai ontdekte ik een nieuws soort reiziger. Eentje die niet rondkijkt en zich vergaapt aan al het moois in zijn omgeving. Nee, de blik is strak op de mobiel gericht.

Af en toe verbaast of zelfs verdwaast opkijkend. “Dit gebouw, deze kruising, komt me niet bekend voor. Staat niet op mijn online kaart.” Om vervolgens met een verloren blik rond te kijken op zoek naar waar ze van het pad zijn afgeweken.

Reisgids voor Chiang Mai

Internet is fantastisch voor de toerist. Alles is er te vinden. Je zou zelfs kunnen stellen dat er teveel te vinden is. Welke bron moet je wel en welke bron moet je niet vertrouwen? Dat levert een hele hoop zoekwerk op.

reisgids voor Chiang Mai

Stel dat je dat niet wilt, dan is Little Chiang Mai de nieuwe reisgids voor Chiang Mai een prima uitkomst. Uitgegeven door de Toeristische Autoriteit Thailand, en die hebben het alleen maar goed voor met dit fantastische vakantieland. Als bron per definitie dus als bron te vertrouwen.

Meer informatie

In de reisgids vind je onder meer de onafhankelijke boekhandels, de ‘geheime’ restaurants en musea, evenals de prachtige fiets- en hardlooproutes van de provincie Chiang Rai.

De reisgids is te verkrijgen bij de kantoren en winkels van de Toeristische Autoriteit Thailand. Meer info vind je in dit bericht (Engels)

 

Lees ook

%d bloggers liken dit: