fbpx
Rechtstreeks naar Krabi met Qatar AirwaysAirlines Nieuws 

Rechtstreeks naar Krabi met Qatar Airways

Ga je naar Krabi en heb je geen zin om via Bangkok te vliegen? Je kunt nu rechtstreeks naar Krabi met Qatar Airways reizen.

Voor veel vakantiegangers is Krabi de mooiste provincie van Thailand. Het is niet alleen de toegangspoort naar eilanden als Koh Phi Phi en Koh Lanta, maar je vindt hier ook prachtige kustlijnen. De bekendste stranden zijn Ao Nang Beach en Railay Beach.Als je geen zin hebt om eerst naar Bangkok te reizen, dan kun je vanaf nu rechtstreeks naar Krabi met Qatar Airways vliegen.

Vier keer per week

Afgelopen dinsdag landde het eerste toestel van de steenrijke luchtvaartmaatschappij uit Qatar op Krabi International Airport. De airline vliegt vier keer per week van Doha naar Krabi met een Airbus A330-200.

Volgens het management is Krabi een van de snelstgroeiende bestemmingen in Thailand. Van januari tot oktober dit jaar arriveerden in totaal meer dan 1,7 miljoen toeristen in Krabi. Dat is een stijging van bijna 20 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Voor Qatar Airways is Krabi alweer de derde bestemming in Thailand. De maatschappij begon ooit met het uitvoeren van vluchten van Doha naar Bangkok. Dat was 20 jaar geleden, in 1996 om precies te zijn.

In 2010 werd Phuket aan de lijndienstvluchten toegevoegd. Qatar Airways laat weten dat het ook plannen heeft om komend jaar op Chiang Mai te vliegen.

Je kunt met Qatar Airways vanaf Amsterdam vliegen, maar je hebt dus wel altijd een overstap in Doha.Lees ook

%d bloggers liken dit: