Ramayana Waterpark in Pattaya

ramayana waterpark in pattayaHet grootste waterpark van Thailand is sinds begin mei open. Deze eer gaat naar het Ramayana Waterpark in Pattaya met in totaal 21 glijbanen.

De laatste jaren vliegen deze waterpretparken als paddenstoelen uit de grond in Thailand. Zo telt Hua Hin met Santorini en Vana Nava al twee parken van formaat en ook Cartoon Network Amazone in Pattaya is nog niet eens zo heel lang open.


Diverse glijbanen

In die laatste badplaats is dus sinds kort het Ramayana Waterpark geopend. Volgens de website telt het in totaal 21 spectaculaire glijbanen en is het bovendien toegankelijk tegen ‘betaalbare prijzen’.

Een blik op de website leert dat volwassenen tot oktober van dit jaar voor minder dan 1.000 baht – 990 baht om precies te zijn – naar binnen mogen. Voor kinderen is het 200 baht goedkoper.

Verder is het fair te noemen dat het park geen dubbele toegangsprijzen hanteert. Of je nu Thai bent of niet, iedereen betaalt hetzelfde.

ramayana waterpark in pattayaDan de glijbanen zelf. Op de website staat dat deze in Canada gemaakt zijn en dat het water dat in het Ramayana Waterpark in Pattaya zo helder is, dat je het zelfs kunt drinken.

Het belooft in ieder geval veel goeds. En gezien de toenemende populariteit van dit soort waterpretparken in Thailand, lijkt het dan ook niet anders dan dat ook dit park een succes wordt.

Info Ramayana Waterpark in Pattaya

Ramayana Waterpark ligt op zo’n 20 kilometer ten zuiden van Pattaya. Als je in de badplaats zelf verblijft, dan kun je voor 120 baht met de shuttlebus naar het park toe.

Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur (elke dag)
Website: www.ramayanawaterpark.com

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.