fbpx
qatar airways gaat vliegen vanaf schipholAirlines Ontdek Thailand 

Qatar Airways gaat vliegen vanaf Schiphol

qatar airways gaat vliegen vanaf schipholDe concurrentie op onze nationale luchthaven neemt verder toe nu ook Qatar Airways gaat vliegen vanaf Schiphol. En dat betekent dus dat je via Doha naar Bangkok kunt reizen.

Onlangs bevestigde de Arabische luchtvaartmaatschappij dat het met ingang van 16 juni dagelijks met een Boeing 787 Dreamliner van Amsterdam naar Doha gaat vliegen. Vanaf daar kunnen reizigers overstappen op vluchten naar allerlei andere bestemmingen, waaronder dus de Thaise hoofdstad Bangkok.

Derde Arabische maatschappij

Qatar Airways gaat vliegen vanaf Schiphol. Aangezien de maatschappijen uit de oliestaten bekend staan om hun uitstekende service en lage ticketprijzen, betekent het dat dit in het voordeel van de reiziger werkt. Op dit moment vliegen Emirates en Etihad Airways (beiden uit de Verenigde Arabische Emiraten) al vanaf Schiphol naar respectievelijk Dubai en Abu Dhabi.

De vluchttijden die ingaan vanaf 16 juni zijn inmiddels bekend. Op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag vertrekt de vlucht uit Doha naar Amsterdam om 08.25 uur en zal om 14.00 uur landen op Schiphol. Qatar Airways gaat vliegen vanaf Schiphol om 16.10 uur naar Doha. Op woensdag, donderdag en zondag vertrekt de vlucht uit Doha om 08.20 uur en vanaf Amsterdam om 16.20 uur.

Qatar Airways gaat vliegen vanaf Schiphol

De Boeing 787 Dreamliner biedt plaats aan 254 passagiers. Zij kunnen economy of business class reizen. In de luxe klasse zijn 22 full flat seats beschikbaar. De vliegtijd tussen Amsterdam en Doha duurt zo’n 6,5 uur. Zoals gezegd, als je naar Bangkok wilt reizen, dan moet je in Doha overstappen.

Qatar Airways vliegt drie keer per dag vanaf Doha naar Bangkok en trouwens ook naar Phuket. De vluchten van Doha naar Bangkok Suvarnabhumi Airport worden uitgevoerd met een Boeing 777 of een Airbus A380.

De luchtvaartmaatschappij uit Qatar is een van de zes maatschappijen wereldwijd (en de enige in de regio) met een vijf sterren beoordeling door Skytrax.

Lees ook

%d bloggers liken dit: