fbpx
Python in de wc in ThailandNieuws Opmerkelijk 

Python in de wc in Thailand: tot 2 maal in zelfde huis

Het gebeurt veel vaker dan je denkt: een python in de wc in Thailand. Het overkwam een Thaise familie in Bangkok zelfs 2 keer deze maand.

Voor wie het niet weet: ook in de Thaise hoofdstad leven slangen. Regelmatig worden in straten gesignaleerd of uit woningen gehaald.Tanden in zitvlees

Op 3 juli deze maand zat de vrouw des huizes op het toilet. Opeens voelde ze een scherp iets in haar billen. Wat bleek: een python had zijn tanden in het zitvlees van de vrouw gezet.

In het ziekenhuis constateerden doktoren een wond van 1 centimeter diep met daarin 12 tandafdrukken. Ondertussen waren beveiligers van het woonpark druk bezig met het vangen van de 2,5 meter lange slang, die uiteindelijk werd overgedragen aan de dierenautoriteiten.

Eind goed, al goed, zou je denken. Maar afgelopen zondag kroop er opnieuw een grote python uit dezelfde toiletpot in hetzelfde huis- zie foto’s in het artikel in bijgevoegde tweet. Ditmaal hield niemand er verwondingen aan over.

Niet de eerste keer slang in de wc

Overigens komt het veel vaker voor dat een python in de wc in Thailand aangetroffen wordt. Of een andere slang… Vergeet niet dat Thailand een tropisch land is met alle bijbehorende dieren, inclusief rare insecten en reptielen.

Slangen komen vooral voor in nieuwbouwhuizen, vooral woningen die gebouwd zijn op land waar voorheen een bos stond.

In mei 2016 had een man heel veel geluk, toen een python hem in zijn penis wilde buiten. In maart dit jaar kon een man in Nong Khai maar net op tijd wegkomen, toen een cobra bezit had genomen van zijn toilet.

Hoe hoger je zit, hoe moeilijker het is voor slangen om via het riool in jouw toiletpot te komen. In het geval van een normale woning; controleer dus altijd eerst de pot voor je lekker gaat zitten…Lees ook

%d bloggers liken dit: