fbpx
aftermovie van ThailandOntdek Thailand Video's 

Professionele aftermovie van Thailand

Jeroen Willemse ging naar Thailand. En hij bracht mee… Veel herinneringen die hij verpakte in deze aftermovie van Thailand.

Wat is er mooie dan alvast filmpjes bekijken en geïnspireerd worden door de ervaringen van anderen? Wat te zien, wat juist niet (voor jou). En wat kun je er doen. En natuurlijk alvast trek krijgen in jou komende trip.

Het is niet duidelijk hoe lang Jeroen en zijn vriendin in Thailand zijn geweest, maar als jij zijn video bekijkt dan weet ik wel dat hij heel veel gezien en veel beleefd heeft. Van zuid- tot noord -Thailand. We kunnen wel stellen dat Jeroen veel facetten van het Thaise bestaan heeft gezien.

Sportief

Goed is ook te zien, dat Thailand ook een land is waar je sportief kan doen. Zo zien we Jeroen onder meer enkele malen fietsen, kanoën zwemmen, aan de gang met zipline en zelfs een waterval. beklimmen.

Verder spat vooral het plezier van de video af. Vooral het plezier met de taxichauffeur vind ik erg vermakelijk. Er zit ook een fragment van een olifant. Niet duidelijk is waar die is opgenomen, maar kijk altijd uit met naar Olifantenkampen gaan. Vaak worden beesten daar mishandeld. Ga er in iedergeval nooit op rijden!

Aftermovie van Thailand

Kijk ‘m hieronder en laat je inspireren voor je volgende trip naar Thailand. Er zit vast iets tussen wat ook van jouw gading is. Veel kijk plezier!

Lees ook

%d bloggers liken dit: