fbpx
Thai Lion Air breidt aantal routes uitAirlines Nieuws 

Prijsvechter Thai Lion Air breidt aantal routes uit

Thai Lion Air breidt aantal routes uit en voegt twee nieuwe vluchten toe aan haar netwerk. Bangkok – Trang en Chiang Mai – Surat Thani.

De budgetairline start met het uitvoeren van deze vluchten op 10 februari. Vooral Bangkok – Trang is erg belangrijk voor deze maatschappij, nadat het bijna een jaar moest wachten op toestemming van de Thaise autoriteiten.

Onbekend Trang is de moeite waard

Trang is een provincie in Zuid-Thailand die nog niet zo bekend is onder westerse toeristen. Hier vind je kilometerslange stranden, waar het vaak uitgestorven is. Met recht een bestemming om aan te doen als je alle populaire plekken in Thailand al eens gezien hebt.

Thai Lion Air breidt aantal routes uit met Chiang Mai – Surat Thani. Op deze manier vlieg je eenvoudig van het noorden naar het zuiden, zonder een tussenstop te hoeven maken in Bangkok.

Vanaf Don Mueang Airport in Bangkok vlieg je twee keer per dag naar Trang. De vlucht Chiang Mai – Surat Thani wordt 1 keer per dag uitgevoerd.

Op dit moment heeft TLA leuke aanbiedingen. Zo boek je al een enkele reis Bangkok – Trang voor 425 baht en vlieg je voor 925 baht van Chiang Mai naar Surat Thani.

Opschudding onder prijsvechters

Met het uitvoeren van deze vluchten, is de verwachting dat TLA voor flink wat opschudding zorgt onder de prijsvechters in Thailand. Immers, de concurrenten Nok Air en Thai AirAsia hebben al vluchten op deze routes.

Vlucht SL 824 vertrekt vanaf Don Mueang om 9.35 uur en komt om 11.00 uur aan in Trang. De terugvlucht SL 825 staat gepland om 12.45 uur en komt om 14.10 uur aan op Don Mueang.

SL 826 vliegt vanaf Don Mueang om 16.30 uur en landt om 17.55 uur aan in Trang, terwijl de terugvlucht SL 827 om 20.00 uur vanuit Trang vertrekt en om 21.25 uur op Don Mueang arriveert.

Vlucht SL 928 vertrekt om 13.05 uur vanaf Chiang Mai en komt om 15.15 uur aan in Surat Thani. Vlucht SL 983 vliegt weg uit Surat Thani om 18.45 uur en landt om 20.55 uur in Chiang Mai.Lees ook