fbpx
Prachtige video over ThailandOntdek Thailand Video's 

Prachtige video over Thailand

Prachtige video over ThailandThailand is een geweldig vakantieland. Hoe laat je dat nou het beste zien, moeten de toeristische autoriteiten gedacht hebben. In een prachtige video over Thailand natuurlijk.

Het toerisme is een van de grootste inkomstenbronnen van Thailand. Jaarlijks komen er miljoenen buitenlandse toeristen naar het land van de glimlach om te genieten van de cultuur, natuur en natuurlijk de stranden in het zuiden. Maar door de politieke onrust sinds november 2013 werden toeristen bang.

Prachtige video over Thailand

De Thaise junta greep op 22 mei 2014 de macht in het land en daarna werd het rustig. De toeristen hadden daar geen boodschap aan en vooral in mei en juni waren de gevolgen daarvan te zien.

Vooral Aziatische toeristen lieten het massaal afweten. Hong Kong adviseerde haar burgers zelfs ten tijde van de politieke crisis om niet meer naar Thailand af te reizen. En dus moesten de toeristische autoriteiten alle zeilen bijzetten om vakantiegangers toch weer naar Thailand te trekken.

Een van die toeristische autoriteiten is de Tourism Authority of Thailand (TAT). Het kantoor van TAT in Hong Kong heeft een prachtige video over Thailand samengesteld, waarin veel hoogtepunten van het land voorbij komen. In bijna zes minuten tijd zie je waarom het land een schitterend vakantieland is.

Groot bereik

De mooie natuur in het noorden, de fraaie eilanden in het zuiden en natuurlijk de cultuur in Bangkok. De prachtige video over Thailand door TAT Hong Kong slaat inmiddels goed aan op Facebook. Het filmpje is al meer dan 18.000 keer gedeeld, waardoor het een ontzettend groot bereik kent. En dat is precies de bedoeling van deze video.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de schoonheid van het populaire vakantieland, dan raad ik je zeker aan om deze prachtige video over Thailand te bekijken. Wedden dat ook jij overstag gaat?

Lees ook

%d bloggers liken dit: