fbpx
Prachtige video over Chiang RaiRest van Thailand Uitgelicht 

Prachtige video over Chiang Rai

Chiang Rai wordt vaak de parel van Noord-Thailand genoemd. In deze prachtige video over Chiang Rai zie je waarom het zo geliefd is onder Thai en toeristen.

Bangkok, Phuket, Chiang Mai: dat zijn toch wel de populairste toeristische bestemmingen in Thailand die worden aangedaan door toeristen.

Chiang Rai staat daar niet tussen. Waarschijnlijk komt dat omdat deze stad zo hoog in het noorden ligt.

Prachtige video over Chiang Rai

Toch is een bezoek aan deze stad zeker de moeite waard, zo valt ook te zien in deze prachtige video over Chiang Rai.

Prachtige video over Chiang Rai De omgeving van deze stad is schitterend. Dat komt vooral door de bergen, waar vanaf je een fraai uitzicht hebt. Als de avond valt en het helder is, dan zie je een fenomenale sterrenhemel. Behalve natuurschoon biedt Chiang Rai ook heel veel cultuur, zoals Wat Phra Kaew. Dat is inderdaad dezelfde naam als de beroemde tempel in Bangkok.

Witte tempel

Een andere tempel die je vaak in fotoalbums en video’s ziet is het beroemde witte complex Wat Rong Khung. De tempel staat ook wel bekend als de ‘White Temple’.

Eigenaar en bouwheer van dit spierwitte complex is Chalermchai Kositpipat. Na zijn lager onderwijs is hij gaan studeren aan de Poh Chang School. Daarna aan de faculteit ‘Painting & Sculpture Art – Silpakorn University’.

Inmiddels is hij in Thailand een van de meest succesvolle kunstenaars met werken over het Boeddhisme.

Vooral op een zonnige dag met een strakblauwe hemel op de achtergrond levert dit prachtige plaatjes op. De tempel is zó wit, dat het bijna pijn aan je ogen doet.

Avondmarkt

Behalve natuurschoon en tempels kun je in Chiang Rai ook genieten van lekker eten en drinken. In deze prachtige video over Chiang Rai zie je onder meer de avondmarkt voorbij komen.

Hier kun je voor een habbekrats proeven van al het lekkers dat er aangeboden wordt. Daarnaast vind je hier natuurlijk allerlei toeristische prullaria.

Bekijk deze prachtige video over Chiang Rai en boek meteen een trip naar de parel van Noord-Thailand:

Lees ook

%d bloggers liken dit: