Postcard from Thailand (video)

Iedereen beleeft Thailand op zijn of haar manier. Maar in de video Postcard from Thailand zie je pas echt waarom het nu zo’n fantastisch vakantieland is!

Of je nu een strandliefhebber bent, van cultuur houdt of warm wordt van lekker eten… In Thailand vind je het allemaal. De prachtige stranden in het zuiden, het meer culturele in het noorden.

Om nog maar te zwijgen over het heerlijke eten en de prachtige natuur. Thailand heeft het gewoon allemaal. Een vakantie van een paar weken is bij lange na niet genoeg om het mooie land te ontdekken.

Mooie video over Thailand

Vandaar dat veel toeristen op slag verliefd worden en maar wat graag weer in het vliegtuig stappen om Thailand verder te ontdekken.

In de video Postcard from Thailand zie je waarom het nu zo’n mooi land is. Het zijn niet alleen prachtige plaatjes, maar het is vooral de manier waarop er gefilmd is.

Het zijn niet zozeer beelden van toeristische hotspots, maar wel van de dingen die je in het dagelijks leven in Thailand tegenkomt.

Een ware Postcard from Thailand dus. Geniet hieronder van de beelden. Ruim 3 minuten wegdromen. Van je eerste trip of wellicht van je zoveelste vakantie naar dit prachtige land!
Share This Post

Post Comment