Playhouse Cabaret Show Bangkok

playhouse cabaret bangkokDe wereld van de ladyboys is intrigerend en wordt vaak verkeerd voorgesteld. Een van de beste cabaretshows in Bangkok is het Playhouse Theatre in het Asia Hotel. Een show vol met en gewijd aan de ladyboys  f kathoeys.

De keren dat ik in Bangkok heb rond gelopen en daar prachtige vrouwen heb gezien, vaak ‘to good to be true’ is niet te tellen. Het geld dat uit wordt gegeven aan het uiterlijk en de styling is gigantisch .En vaak kun je nauwelijks ontdekken of het nu een vrouw is. Of toch een ladyboy.  Hoe je ladyboys herkent, kun je hier lezen.Ladyboy of Kathoey

playhouse cabaret bangkokWanneer iets te mooi is om waar te zijn dan ga je twijfelen of het allemaal god’s werk is of van de chirurgische afdeling. Vaak denk je dan al snel aan een kathoey.  Je wil ook niet weten hoeveel mannen er al ‘zijn ingestonken’.  Hier kun je zien hoe goed de ‘dames’ zijn in het aanpassen van hun uiterlijk. Dit zijn de tien mooiste ladyboys.

Het spel dat de high class katoey spelen is vaak veel anders. Hen gaat het er om dat er een mysterieus ‘iets’ ontstaat dat verleiding tot uitdrukking brengt, maar ook verwarring.

Hard werken

playhouse cabaret bangkokHet Playhouse cabaret bestaat al een aantal jaar  in Bangkok. Eerder waren r al edities te bewonderen in Pattaya, Phuket en Chiang Mai. Er wordt hard gewerkt. De dansers worden dagelijks gedrild tot ze elke dansroutine onder de knie hebben. Het resultaat is een magistrale show. Net als de kostuums die serieus indrukwekkend zijn. performer.

Om 20.15 worden de lichten gedimd in de theaterzaal  en een bulderende stem verwelkomt de gasten in vele talen. Het gordijn wordt gehesen  en vijf dansers fladderde het podium op verkleed als elfjes , geplukt uit een van de fresco’s die de muren sieren in Thaise tempels. De transformatie van de ladyboys is compleet.

In een show van ruim een uur met fantastische dans, mooie kostuums en geweldige muziek wordt een fantasie werkelijkheid, een van de beste cabaret shows in Bangkok .

Info Playhouse Cabaret Bangkok

Adres: Suan Lum Night Bazaar Ratchadaphisek
5 Ratchadaphisek Road, Chom Phon,
Chatuchak, Bangkok 10900, Thailand

Telefoon voor reserveringen: 02-0245522 – Reservation

Website: http://www.playhousethailand.com

Share This Post

Post Comment