F Pier 21 food court in Terminal 21 Bangkok - Hier is Thailand.nl
pier 21 food court in terminal 21Bangkok Eten en drinken Uitgelicht 

Pier 21 food court in Terminal 21 Bangkok

Ieder groot winkelcentrum in Bangkok heeft een food court. De beste? Misschien wel Pier 21 food court in Terminal 21, dat in Asoke ligt.

En in vrijwel elk food court vind je dezelfde maaltijden. Gerechten waar de Thai dol op zijn. Of het nu Pad Thai is of Rad Na, het wordt er altijd verkocht.

pier 21 food court in terminal 21Het voordeel van eten in een food court ten opzichte van op straat, is dat het er vaak net wat schoner is. En je zit in de airco, eveneens geen overbodige luxe in het broeierige Bangkok.

Altijd druk

Pier 21 food court in Terminal 21 zit op de vijfde verdieping. Ik kom er vaak en het stelt nooit teleur. Vooral tussen 12.00 en 13.00 uur is het er een drukte van belang en is het lastig om een tafeltje te vinden.

Wil je hier dus rustig kunnen zitten? Ga dan voor 12.00 uur en anders na 13.00 uur. Pier 21 food court in Terminal 21 is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Genoeg tijd dus om al dat lekkers wat er verkocht wordt te ontdekken.

pier 21 food court in terminal 21Goedkoop

Het grote voordeel is dat je hier stalletjes vinden van beroemde lokale restaurants. Alles onder één dak dus. Maar de grootste reden waarom je erheen gaat? De prijzen!

Die beginnen bij zo’n 20 baht en zijn vaak niet duurder dan 60/70 baht – afhankelijk van wat je kiest. De reden waarom het zo goedkoop aangeboden wordt is als volgt. De eigenaar van Pier 21 vraagt geen bijdrage van de huurders. Daardoor zijn de prijzen laag en zit het dus dagelijks vol!

Nooit meer dan 100 baht nodig

Betalen doe je met de food court card, die je bij de kassa opwaardeert en uiteindelijk ook weer inlevert om het restant terug te betalen. In de meeste gevallen heb je niet meer dan 100 baht nodig om je buikje helemaal rond te eten.

Hieronder vind je een handig plattegrondje, waarop je precies kunt zien bij welk stalletje je welke gerechten kunt krijgen!

The ULTIMATE Guide to Pier 21, Bangkok’s best food court

Lees ook

%d bloggers liken dit: