fbpx
Phuket gefilmd door localsOntdek Thailand Phuket 

Phuket gefilmd door locals, laat je verrassen

Bij Phuket denk je al gauw aan stranden, duiken en drukte, maar het grootste eiland van Thailand heeft veel meer te bieden. En wie kan dat het besten laten zien? Juist! Dit is Phuket gefilmd door locals! 

In de grote steden gaan vaak bussen die naar de lokale bezienswaardigheden nemen. In het geval van Thailand is dat een tuk-tuk rit of per minibus. Je gaat langs die plekjes die door iedereen worden gezien. Geen verrassingen, die had je zelf ook kunnen vinden in elke reisgids.

Stel je woont in Amsterdam. Of Rotterdam, Eindhoven of Emmen. Wie kan dan jouw woomplaats laten zien. Jij toch? Of de buren. In ieder geval iemand die er woont. Want die kent de plekjes. De toeristische, maar ook die ‘geheime’ plekjes die een gids niet kent.

We vonden een filmpje op internet waarbij Phuket vanuit een geweldig perspectief getoond: namelijk door de ogen van de inwoners. Wat een briljant idee! Phuket gefilmd door locals.

Phuket gefilmd

Niet alleen maar beelden van de geheide toeristische plekjes, maar ook eten! En Muay Thai. Die laatste twee vormen een belangrijke bestanddeel van het Thaise leven.

Alleen maar zonnen, zwemmen en eten in Phuket Heus niet!  Laat je verrassen! En wie weet krijg je nog wel inspiratie voor je volgende of komende reis!

Lees ook

%d bloggers liken dit: