fbpx

Over Hier is Thailand

Contact

Een blog is niets zonder lezers. Wij willen graag een interactief platform zijn waar lezers met elkaar in discussie kunnen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met Thailand. Wil je zelf een bijdrage leveren aan Hier is Thailand? Neem dan contact met ons op. Tips, ideeën en suggesties voor dit blog over Thailand kunnen worden gestuurd naar redactie@hieristhailand.nl

Wat is Hier is Thailand?

Hier is Thailand is de beste Thailand-community van Nederland en België. Hier vind je écht alles over Thailand, ook wel het land van de Glimlach genoemd. Als onafhankelijke site bieden we up-to-date informatie over alles wat maar enigszins met Thailand te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan praktische informatie voor toeristen die naar Thailand gaan, mededelingen van de Nederlandse ambassade in Bangkok, maar ook intrigerende verhalen voor en door vaste Thailandgangers.Wie zijn we?

Hier is Thailand bestaat uit een aantal bloggers met een voorliefde voor Thailand. Sommigen wonen voor een korte of langere tijd in Thailand, anderen komen er geregeld. We schrijven en delen alle informatie vanuit onze eigen Thailand-ervaringen.

Wie is wie:

John Sarbach: (1965) is freelance journalist en fotograaf. Hij heeft voor tal van publieke omroepen gewerkt, zoals de NCRV, AVRO, KRO, Wereldomroep en de NOS. Voor die laatste is hij nog steeds werkzaam.

Harold: Woont in Bangkok en kwam in 2007 voor het eerst in Thailand. Sindsdien is hij helemaal gek van alles wat maar met Thailand te maken heeft.

Adverteren?

Adverteren op Hier is Thailand behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar Thailand gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Onderbouwde bereikcijfers en andere informatie kan op aanvraag worden toegestuurd.

Hier is Thailand is een product van John Sarbach journalistieke producties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over adverteren op Hier is Thailand? Neem dan contact met ons op via adverteren@hieristhailand.nl