fbpx
Eten en drinken Uitgelicht 

Onweerstaanbare hotelrestaurants in Bangkok

Meestal schrijven we over het ‘avontuurlijke’ eten in kleine restaurantjes of gewoon langs de weg en niet over hotelrestaurants in Bangkok.

Het is een groot verschil, gemakkelijk even wat eten zonder de deur uit te hoeven, veilig binnen de airco-zone te blijvend. Voor de meer authentieke ervaring blijven we de straatrestaurantjes promoten, maar voor de meer exclusieve maaltijden kun je in een aantal restaurants gevestigd in de luxere hotels prima terecht.

We hebben een vijftal hotelrestaurants in Bangkok voor je geselecteerd.

Jojo in St. Regis

St Regishotel vind je aan de Rajadamri Road, in het hotel is het Italiaanse restaurant Jojo gevestigd. Met de net gearriveerde chef-kok Merlo richt het restaurant zich op ‘slow-food’ en de authentieke maar innovatieve keuken. Het resultaat mag er zijn.

159 Rajadamri Road, Tel: +66 (0) 2207-7777

La Vue in Siam Design Hotel Bangkok

Frans kun je gaan eten in het opvallende restaurant La Vue. Alles straalt er uit :wij gaan lekker eten. Boven op Siam Design Hotel wordt je op de 25 verdieping onthaald op ‘de nieuwe Franse keuken’. Inmiddels niet meer zo nieuw maar de stijl van opmaken streelt je ogen en maag. De wijnen en de service staan op grote hoogte.

865 Rama 1 Road, Tel +66 (0) 2217-3000

Rang Mahal in het Rembrandt Hotel

Hoog in de lucht  op de 26ste verdieping kun je heerlijk Indiaas eten. De combinatie van het Rembrandthotel en het restaurant hebben een band met de Indiase koningen. Een band die verwoord wordt met een smakelijke mix van etnische Indiase  culinaire stijlen. In de luxe levensstijl van de Maharadja’s is het zo genieten dat je bijna vergeet te genieten van het spectaculaire uitzicht.

The Rembrandt Hotel Bangkok, Sukhumvit Soi 18, Tel: +66 (0) 2261-7100

Lin Fa in het Sukosol Hotel

De thuisbasis van de Chinese restaurants in Bangkok vind je in het Sukosol. Een prijswinnende keuken in een oorspronkelijk antiek interieur uit het Midden Koninkrijk. Koninklijk dineren en genieten van de diverse vormen van de Chinese keuken.

477 Si Ayuthaya Road, Phaya Thai, Bangkok, Tel: +66 (0) 2247-0123

Feast in het Royal Orchid Sheriton

Genieten van de wereldkeuken kun je in het Sheriton, Chinees, Japans, Indiaas, westers en natuurlijk Thai. De lijst met aan bevolen gerechten is te lang, je moeilijke keuze maken met zicht op de Chao Phraya is al voor genieten.

Begane grond aan Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers, 2 Chareon Kung Road, Soi 30, Tel: +66 (0) -2.266-0.123 (. Ext 3100)

Een nadeel: Eten in een van de hotelrestaurants in Bangkok is iets wat in je budget moet passen. Misschien iets voor een speciale gelegenheid?

Lees ook

%d bloggers liken dit: