fbpx
Ontdek PattayaOntdek Thailand Pattaya 

Ontdek Pattaya: ondeugende badplaats die meer biedt

In onze serie ‘Ontdek Thailand’ vervolgens we onze reeks met topbestemmingen in Thailand. Deze keer Ontdek Pattaya, de speeltuin voor volwassenen.

Aan de naam Pattaya kleeft een imago. Het beeld van een bestemming waar het om één ding draait: seks. Er zijn dan ook talloze bijnamen voor deze badplaats. ‘Sin City’, ‘Sleazy City’ en uitspraken als ‘Good guys go to heaven, bad buys go to Pattaya’ maken het imago er niet veel beter op.
Ontdek Pattaya

Terecht of onterecht?

Maar hoe terecht is dat eigenlijk? In Ontdek Pattaya laten we je zien dat er echt veel meer is dan alleen maar entertainment voor mannen.

Tuurlijk, als je in het centrum van deze stad verblijft, dan kun je er simpelweg niet omheen.

De laatste jaren is Pattaya echter uit z’n jasje gegroeid. Omliggende plaatjes als Naklua en Jomtien zijn opgeslokt door de expansiedrift.

Er is veel ingezet op toerisme uit Rusland, China en India. Appartementengebouwen, hotels en winkelcentra rijzen als paddenstoelen uit de grond.

Familiebestemming

Het stadsbestuur is bezig de stad te veranderen van ondeugende badplaats tot familiebestemming. Je vindt hier tal van toeristische activiteiten, zoals Cartoon Network Amazone (een wildwaterpark), tropische tuinen, leuke restaurants en gezellige koffietentjes.

Ontdek PattayaWie goed zoekt, vindt dus zeker bestemmingen die je niet aan seks doen denken. Verder kun je de boot pakken naar Koh Larn, dat op 45 minuten varen ligt. Hier vind je witte stranden en helder water.

Zonsondergang

Of aanschouw de zonsondergang vanaf de rooftop bar van het Hilton Hotel in hartje stad. Je zult zien dat Pattaya veel meer is dan alleen maar sekstoerisme. Een ander voordeel van deze stad is dat het op slechts 2 uur van Bangkok en op slechts 1,5 uur van de luchthaven ligt.

Op onze informatiepagina over Pattaya lees je veel meer over deze koninklijke badplaats. Onder meer hoe je er kunt komen.

Ontdek Pattaya dus met Hier is Thailand!

Lees ook

%d bloggers liken dit: