fbpx
Nieuw tenue voor EVA Air crewAirlines Nieuws 

Nieuw tenue voor EVA Air crew

Nieuw tenue voor EVA Air crewDe oplettende reiziger is het al op gevallen. Er is is een nieuw tenue voor EVA Air bemanningsleden. Piloten en stewardessen dragen een nieuw uniform. 

Wat als eerste opvalt is dat de uniformen van een andere kleur groen zijn, dan je gewend zijn. Het frisse blauw-groen is verruild voor het wat chiquer ogende donker groen.

Die stijl van meer klasse is ook in de rest van het uniform doorgevoerd. Waar het oude tenue nog als licht en speels kon worden ervaren, nu oogt het strakker en meer gedistingeerd.

Geleidelijk

Het zou ook fijner zitten voor de bemanningsleden, omdat de stof elastisch is en dus meer meegeeft en meebeweegt het vorige Nieuw tenue voor EVA Air crewtenue. Het nieuwe uniform voor EVA Air is ontworpen door het modehuis Shiatzy Chen.

Het is de derde keer dat de luchtvaartmaatschappij uit Taiwan zijn uniformen aanpast.

De tenue voor EVA Air is vanaf november geleidelijk ingevoerd. Het kan dus zijn dat je nog een tijdje de oude uniformen ziet.

Weetje

Leuk weetje (je hebt er verder niks aan): Voorheen kon je aan het aantal gouden strepen op de mouw de hiërarchie herkennen. Nu zie je dat aan de kraag van het uniform.

Zie je een rood in de kraag, dan heb je met de chef van de stewardessen te maken. Roze is voor de gewone stewardessen.

Lees ook

%d bloggers liken dit: