Grappig: Wat je niet mag doen in een Thaise taxi

niet mag doen in een Thaise taxiDe meeste zaken liggen voor de hand, bij andere zaken fronste ik de wenkbrauwen, en andere geloofde ik niet. Een grappig sticker in een taxi in Bangkok vertelde me wat absoluut verboden is om een in taxi te doen.

Ik maakte in de avonduren een taxirit van Ekamai naar Asok. Normaal zou ik er niet over piekeren om voor zo’n makkelijk stukje in Bangkok een taxi te nemen, maar de regen kwam met bakken uit de hemel. Dus toch maar een taxi. Dom, want dan loopt het verkeer vast en zit je in de file. Uit pure verveling ga je rondkijken en toen vielen deze stickers me op, die me vertelde wat je niet mag doen in een Thaise taxi.Wat je niet mag doen in een Thaise taxi

Sommige dingen leken me logisch zoals winden laten of een wapen in de taxi dragen. Toen ik het teken van de handgranaat zag, gingen mijn wenkbrauwen omhoog. Wie zou er nu in een taxi gaan jongleren met een stel handgranaten?

Maar het wordt vreemder. Dieven mogen na hun klus ook geen gebruik maken van een taxi. Maar hoe zie je dat? Natuurlijk door die zware zak op hun rug en dat gezichtsmasker! Toch?

niet mag doen in een Thaise taxiIk ging het rijtje nog verder af en nu fronste ik niet alleen mijn wenkbrauwen, maar ook mijn mond viel open. Je mag niet, ook niet als je zwaar verliefd bent, aan de borsten of billen zitten van je vrouw. Oké, dat kan ik volgen. Maar zijn er onder de lezers hier mensen die ooit in een taxi de liefde bedreven hebben?

Hilarisch sticker

Helemaal hilarisch is de afbeelding van de vrouw die met soort hondenriem haar man in toom houdt, die op zijn handen en voeten voor haar zit. Wat wordt hiermee bedoeld? Dat je niet in een SM-outfit in een taxi mag gaan zitten? Of mag dat juist weer wel, maar mag je de SM niet uitvoeren op de achterbank van een Thaise taxi?

Een vraagje aan onze lezers: Is er iemand ooit weggestuurd uit een taxi omdat ie zich schuldig maakte aan een van de zaken die op sticker staan?

Share This Post

Post Comment