fbpx
neon-avondmarkt van Bangkok: Talad NeonBangkok Ontdek Thailand 

De neon-avondmarkt van Bangkok: Talad Neon

Heb je een markt gezien, dan heb je alle markten in de Thaise hoofdstad gezien. Als je dat beweert, dan ben je nog nooit naar de neon-avondmarkt van Bangkok (Talad Neon) geweest. 

Waarom de Talad Neon (Thai voor neon markt) de neon-avondmarkt van Bangkok wordt genoemd, is in één oogopslag duidelijk. Deze is trendy in alle opzichten. Het ademt jeugd en vitaliteit uit. Heel anders dan de doorsnee markten die je van Bangkok of elders kent. En ook de stalletje zijn net iets anders: Er wordt veel gebruik gemaakt van zeecontainers om de handelswaar aan te prijzen. Handig en uniek.

Funky en trendy

De artikelen die worden aangeboden op Talad Neon zijn net zo trendy als de markt zelf. Heel veel mode, en ben je op zoek naar die ene opzichtige maffe lamp. De kans is groot dat je ‘m op deze markt vindt. De neon-avondmarkt van Bangkok heeft maar liefst 1000 stalletjes, dus je kunt struinen en snuffelen dat het een lieve lust is.

Het concept is nog het meest te vergelijken met een vlooienmarkt, maar dan opzichtig en trendy uitgelicht met neon-verlichting. Dat laatste is al een reden voor een bezoekje aan de markt. onder dit verhaal vind je een video, die je een aardige indruk van de markt geeft. Het is een 360 graden video, dus je kunt om je heen kijken door met de muis te slepen.

Waar vind ik Talad Neon?

Adres: Petchaburi Road, Pratunam. Klik hier voor Google Maps.

Met BTS: Uitstappen op Ratchthewi or Chit Lom (daarna nog een 10 min durende wandeling)

Facebook: https://www.facebook.com/taladneon/

Video neon-avondmarkt van Bangkok (360)

Lees ook

%d bloggers liken dit: