F Nederlandstalige website van EVA Air, met iDeal - Hier is Thailand.nl
Laatste nieuws Vliegtickets 

Nederlandstalige website van EVA Air, met iDeal

Dit is heel handig. Vanaf nu is er een Nederlandstalige website van EVA Air. En om een boeking nog makkelijker te laten verlopen kun je nu voortaan ook met iDeal betalen. 

Als je voorheen op de website van EVA Air inlogde, dan had je een keuze uit verschillende talen. Waaronder Engels. Nederlands zat niet tussen de keuzes.

Dat vonden ze vreemd op het hoofdkantoor in Amsterdam en dus hebben ze er eentje ontwikkeld. En dat is toch een stuk handiger, want niet iedereen is even bedreven in de Engelse taal. En sommige woorden laten zich ook lastig vertalen.

Je hoeft niets extra’s te doen. Op het moment dat je evaair.com intoetst, kom je automatisch op de Nederlandstalige website van EVA Air. Hieronder zie je een voorbeeld. Als je de verder naar beneden scrolt, zie je ook nog een paar mooie aanbiedingen.

Nederlandstalige website van EVA Air, met IDealiDeal

Wat de nieuwe website nog mooie maakt is dat je voortaan niet meer je creditcard hoeft te trekken om een boeking af te ronden. je kunt ook met iDeal betalen. Dat is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

Niet iedereen heeft namelijk een creditcard. En je wilt je boeking ook wel eens vergeten zijn, waardoor je aan het eind van de maand een verrassing wacht. Nu wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven.

EVA Air is een van de twee maatschappijen die vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Bangkok vliegt.

Lees ook

%d bloggers liken dit: