Gespot: Nederlandse topzwemmers in Phuket

Topzwemmers in PhuketLokale media hebben Italiaanse en Nederlandse topzwemmers in Phuket gespot. Het gaat om onder meer Pieter van de Hoogenband en meervoudig olympisch goud winnaar Ranomi Kromowidjojo.

Bij de trainingen in het Thanyapura zwembad zijn behalve Kromowidjojo ook Femke Heemskerk en Jacco Verhaeren gezien. Van den Hoogenband verblijft in hetzelfde hotel en traint zelfs mee, blijkt uit foto’s die teammanager Aad van Groningen op Twitter heeft gezet. Ook twee Italiaanse zwemmer zouden meedoen aan het ingelaste trainingskampje. Het gaat om de 100 meter Freestyle wereldkampioen Fillipo Magnin en Frederica Pellegrini. Die laatste won op de 200 meter vrije slag voor vrouwen de gouden mediaille.


Niet alleen voor het zwemmen

De drievoudig olympisch kampioen zou niet alleen voor het zwemmen in Thailand zijn. Er zijn al langer geruchten dat hij een relatie met Ranomi Kromowidjojo heeft. Zo maakte Leontien van Moorsel recent bekend dat de Eindhovenaar haar ‘leuk vindt’. Van den Hoogenband was getrouwd met Minouche Smit.

Ook Fillipo Magnin en Frederica Pellegrini vormen een koppel. Ze poseerde vorig jaar naakt op de cover van Vanity Fair. Dat veroorzaakte nogal wat opschudding.

Topzwemmers in Phuket trainen voor Rio

De Nederlandse en Italiaanse topzwemmers zouden volgens de lokale media het Thanyapura zwembad gekozen hebben om hun voorbereidingen te starten voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Tevens zou de technische staf gezegd hebben dat ze komende maand nog in Phuket zullen blijven om te trainen. En voor ander romantische uitjes, ongetwijfeld.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.