fbpx
mooie video van thaise eilandenOntdek Thailand 

Mooie video van Thaise eilanden

Van een mooie video van Thaise eilanden krijgen we nooit genoeg. In dit filmpje komen verschillende prachtige plekken in Thailand voorbij. Een aanrader om te kijken dus.

Tijdens het zoeken naar video’s op internet kom ik de mooiste producties tegen. Vaak ook van Nederlandse Thailandgangers. Dat geldt ook voor deze mooie video van Thaise eilanden, gemaakt door Vincent van Heuser en geüpload op het internet.

Trip samengevat in hastags

Hij ging samen met zijn vriendin (vermoed ik) naar Thailand om de eilanden te bezoeken en vatte zijn trip samen in hashtags: #travel,#journey,#fernweh,#reiselust,#thailand,#kohphangan,#phuket,#kohphiphi,#kotao,#kohsamui,#europe,#netherlands,#amst

Inderdaad, met Koh Phangan, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Tao en Koh Samui bezocht hij een flink aantal eilanden. De beelden zijn erg mooi. Van kleurrijke vissen onderwater tot brutale aapjes op het strand.

Selfiestick

Hoewel ik niet altijd een fan van een selfiestick ben, bewijst de maker van deze video dat het wel degelijk handig is als je van jezelf beelden maakt. Het is ontzettend handzaam en ook tijdens het duiken en springen van rotsen blijf je zelf goed in beeld.

Op het einde zie je weliswaar ook nog beelden van andere activiteiten, maar ik vond deze mooie video van Thaise eilanden zeer de moeite waard om te delen.

F E R N W E H from Vincent van Heuser on Vimeo.

Lees ook