Mooie video over reizen door Thailand

Het internet staat vol met prachtige filmpjes. Zoals ook deze mooie video over reizen door Thailand. Een inspiratiebron voor als je er nog nooit geweest bent.

Deze mooie video over reizen door Thailand heet road trip Thailand 2018 en laat goed zien wat je zoal kunt verwachten als je er voor het eerst op vakantie gaat. Van de prachtige stranden in het zuiden tot het mooie noorden; het komt allemaal voorbij.


Als je dus een paar weken te besteden hebt, dan heb je zeker iets aan dit filmpje. In een paar minuten tijd krijg je een heel goed beeld van wat je er allemaal kunt doen. Wat te denken van snorkelen in het heldere water rond een van de eilanden?

Of verblijven tussen de locals in het noorden en genieten van al het heerlijke eten dat het land te bieden heeft? Om nog maar te zwijgen over het hectische Bangkok, waar het leven 24 uur voorbij gaat en je werkelijk ogen en oren te kort komt van alle nieuwe indrukken.

Ook als je er al bent geweest

Ben je al in Thailand geweest? Dan is deze mooie video over reizen door Thailand eveneens de moeite van het bekijken waard. Je zult ongetwijfeld plekken voorbij zien komen waar je al geweest bent en dus mooie herinneringen ophalen.

Hoe dan ook: het is minutenlang genieten geblazen. Kijk en oordeel zelf!


Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.