Mooie video over backpacken in Thailand

Op internet kwam ik een mooie video over backpacken in Thailand tegen. Het geeft een heel goed beeld wat je zoal kunt verwachten als je er met je rugzak rond gaat trekken.

Als je van avontuurlijk reizen houdt, dan is Thailand misschien wel de beste bestemming om dit te gaan doen. Het is goedkoop, relatief veilig en bovenal biedt het alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Rugzak inpakken, ombinden en in het vliegtuig op weg naar het onbekende.


Schitterende stranden, prachtige bergen, lieve locals, uitstekend eten en zoals gezegd: het is goedkoop. Overnachten doe je al voor een tientje en voor maaltijden hoef je echt niet meer dan 1,50 euro te betalen.

Lage prijzen

Ook het reizen binnen Thailand is relatief goedkoop te noemen. Vaak zit je uren in de bus/trein voor slechts een paar euro. Liever comfortabel vliegen? Voor een paar tientjes vlieg je al van het noorden naar het zuiden.

In deze mooie video over backpacken in Thailand zie je wat voor moois het land allemaal te bieden heeft. Het is een afwisseling van fraaie beelden, gecombineerd met fijne muziek. Dit alles maakt het tot een genot om naar deze film te kijken en alvast weg te dromen.

 

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.