fbpx
Minder bekende rooftop bars in BangkokBangkok Eten en drinken Uitgelicht 

Minder bekende rooftop bars in Bangkok

Bangkok telt ontzettend veel bars op hoog niveau. Wat zijn de minder bekende rooftop bars in Bangkok, die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn?

Sky Bar op Lebua State Tower, Above Eleven, Octave… Zomaar een greep rooftop bars in Bangkok die je vaak voorbij hoort komen. Maar wist je dat deze metropool veel meer plekken kent waar je op hoog niveau kunt genieten van een hapje/drankje en natuurlijk het uitzicht?

Ik licht er een paar voor je uit.

Vanilla Sky Rooftop Bar

Het Compass Sky View Hotel is relatief nieuw in Bangkok. Het ligt op loopafstand van BTS Skytrain-station Phrom Phong. Ietwat verscholen in de straat, maar zeker de moeite waard.

Dat geldt vooral voor de rooftop bar op de 36ste verdieping. Doordat het gebouw omringd is door andere hoge gebouwen, kun je wat minder ver weg kijken. De setting daarentegen biedt wel garantie voor een prettig avondje uit.

@Regrann from @toeinoi – 😌🎶 #bangkokrooftop #rooftophopping #rooftophoppingbkkNBS20

Een bericht gedeeld door Skyon20 (@skyon20bangkok) op

Sky On 20 Rooftop Bar

In dezelfde wijk als Vanilla Sky ligt ook Sky On 20. Op het dak van het Novotel in Sukhumvit Soi 20. Verwacht geen spectaculair uitzicht, aangezien dit hotel eveneens tussen andere hoge gebouwen staat.

Wat dan wel? Goed eten, niet te duur geprijsd en vriendelijke bediening.

#bangkokcity at night 🌆 the view from #speakeasy rooftop bar 🌇🍸 30.11.16

Een bericht gedeeld door Bank (@bank_anusith) op

The Speakeasy Rooftop Bar

Op de 24ste en 25ste verdieping van Hotel Muse vind je The Speakeasy. Een plek waar veel jonge Thai ’s avonds samenkomen. Je kunt de BTS Skytrain pakken naar Ploen Chit, waarna je een taxi neemt naar Hotel Muse.

De prijzen liggen hier wat hoger dan bij de twee eerder genoemde gelegenheden, maar kwaliteit mag wat kosten, toch?

Brewski at Radisson Blu

De enige rooftop bar in Bangkok waar je craft beer kunt krijgen. En dat maakt het uniek en dus cool. Het uitzicht vanaf de 30ste verdieping is indrukwekkend.

Naast 100 soorten craft beer vind je hier verder westerse snacks. Een ander voordeel is dat het op slechts 5 minuten lopen ligt van Asok BTS en Sukhumvit MRT.

CHAR Rooftop Bar

Een van de leukste rooftop bars in Bangkok die ik ken. Op de hoogste verdiepingen van Hotel Indigo, niet ver van Ploen Chit BTS.

Je wordt er bijzonder gastvrij ontvangen en de decoratie is smaakvol. Bij daglicht heb je uitzicht op de Nederlandse ambassade, maar het nadeel is wel dat je omringd bent door andere hoge gebouwen. Daardoor kun je vergezichten vergeten. Desalniettemin is het wel gegarandeerd een leuk avondje uit!

Lees ook

%d bloggers liken dit: