fbpx
Ontdek Thailand Video's 

Met veel luxe reizen door Thailand (video)

Thailand staat bekend als een land waar je goedkoop kunt verblijven. Uit deze video blijkt dat het ook anders kan: Met veel luxe reizen door Thailand.

Veel backpackers vinden Thailand een walhalla. Je kunt zelfs in de hoofdstad Bangkok relatief goedkoop verblijven. Ze strijken massaal neer op Khao San Road.

Buiten Bangkok is het vaak nog goedkoper vertoeven. Het lijkt erop dat het ministerie van Toerisme erop gebrand is om te laten zien dat er ook voor mensen met diepe zakken volop te genieten valt in Thailand.

Cultuur

Als je de video hieronder bekijkt, valt een paar dingen je op. Dat de mensen die met veel luxe reizen door Thailand, precies hetzelfde doen als mensen met een kleinere beurs. Thai boxen, helaas op een olifant rijden, een Thaise culturele show bezoeken, wandelen en klimmen.

Vaak gebeurt er dan iets, waardoor ik een glimlach nauwelijks kan onderdrukken. Een bediende die champagne brengt of een enorme sigaar voor je aansteekt. Natuurlijk is er ook echt luxe. Daar waar ‘normale’ reizigers een longtailboot of een speedboot nemen, stappen de rijken in een privé-cruiseschip. Waar ze dan op het voordek Thai Massage krijgen. Of een spelletje golf spelen op open zee.

Maar ja, wie veel geld heeft, mag daar best van genieten. Wij kijken enigszins jaloers toe hoe zij met zo veel luxe door Thailand reizen.  

Lees ook

%d bloggers liken dit: