fbpx
Maya Bay nog niet open voor toeristenLaatste nieuws 

Maya Bay nog niet open voor toeristen

Vers van de pers: Voorlopig gaat Maya Bay nog niet open voor toeristen. Het is onbekend hoe lang het strand nog gesloten blijft.

In eerste instantie ging Maya Bay (dat op Koh Phi Phi ligt) voor vier maanden dicht om de natuur de kans te geven zich te herstellen. Op 30 september zou deze prachtplek dus weer toegankelijk moeten zijn voor toersten.

Het herstel van het koraal verliep volgens de autoriteiten voorspoedig, maar uiteindelijk is toch besloten dat Maya Bay nog niet open voor toeristen gaat.

In een officieel bericht uitgegeven door het departement van nationale parken, wildlife en plant conversation, staat dat nog niet bekend is hoe lang dit nog gaat duren.

Hoogseizoen

Nu het hoogseizoen aanstaande is (dat duurt normaal gesproken van november tot en met januari), bestaat de kans dus dat toeristen niet naar Maya Bay kunnen afreizen. Zij dienen dus op zoek te gaan naar een andere droombestemming in Thailand.

Gelukkig telt Thailand nog genoeg andere mooie plekken waar het heerlijk vertoeven is. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens onze verschillende informatiepagina’s over de eilanden.

Lees ook

%d bloggers liken dit: