fbpx
Praktische informatie Uitgelicht 

Tien manieren om je vakantie te ruïneren

Laten we eerlijk zijn: Thailand heeft alles in zich om je een prachtige vakantie te bezorgen. Helaas kan je vakantie er ook een totale hel worden. En daar is niet heel veel voor nodig. Hier zijn tien manieren om je vakantie te ruïneren.

Iedereen heeft een andere reden om op reis naar Thailand te gaan. Je kunt er heerlijke strandvakanties beleven op een van de duizend eilanden die het land rijk is. Phuket, Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Samet en zo kunnen we nog even doorgaan.

Cultuur is een andere reden om het land van de glimlach te bezoeken. Prachtige oude gebouwen, tempels en levenswijze zijn er te vinden. En laten we vooral ook niet de Thaise vrouw vergeten. Voor velen ook reden om Thailand met een bezoekje te vereren.

De tien manieren manieren om je vakantie ruïneren

Omdat we over Thailand hebben, gaan veel van de punten die we hieronder aangeven over een relatie met een Thaise vrouw of sekstoerisme. Ook onbeschermde seks kan niet alleen je vakantie maar ook je leven ruïneren. Maar ook verkeerd met de zon en de hitte omgaan.

Over drugs hoeven we het niet te hebben, want dat kan je een paar jaar Bangkok-Hilton opleveren. Maar doe ook rustig aan met alcohol, want je lichaam reageert anders in de tropen.

Hier zijn de tien manieren je vakantie te ruïneren:

  1. Niet genoeg water drinken.
  2. Denken dat je sterker bent dan de zon.
  3. Koop drugs van mensen die je niet kent.
  4. De controle over jezelf verliezen na het nuttigen van teveel alcohol.
  5. Onvoorzichtige avonturen op een motorfiets.
  6. Onvoorbereid naar Thailand komen. De kosten zullen snel de pan uit rijzen.
  7. Stort jezelf in een ‘virtuele relatie’ met een Thais meisje en maak je reis naar Thailand om je vakantie er met haar door te brengen.
  8. Breng je vakantie door met een bargirl die je de eerste dag in Thailand hebt ontmoet.
  9. Een huis kopen op naam van een Thaise en het registratiecontract onvoldoende afdekken.
  10. Doe aan onbeschermde seks.

Lees ook