fbpx
naast een ladyboyOpmerkelijk Video's 

Man wordt wakker naast een ladyboy

 naast een ladyboyDe hele video is vermoedelijk in scene gezet, maar toen ik ‘m zag was meteen vraag: Hoe vaak zou het werkelijk gebeuren? Dat een man tot zijn grote schrik wakker wordt naast een ladyboy.

De video gaat op dit moment viral over het internet en de commentaren doen vermoeden dat inderdaad het vele is overkomen. Er wordt dan gezegd ‘een vriend van mij’ maar die smoes die kennen we wel. Ik zie ze vaak over straat waggelen. Te dronken om nog maar uit de ogen te kunnen kijken. Naast hun een scharrel die ze die avond hebben opgedaan. Te lang, te vrouwelijk, net iets te zware stem en te sterk. “De wordt morgenvroeg schrikken, als ie ontdekt dat ie wakker wordt naast een ladyboy” denk in met een glimlach om de lippen.

Wakker naast een ladyboy

De vrouw van een Tjechisch stel wilde een grap uithalen. Haar man had zich totaal van de wereld gezopen en kon zich vermoedelijk niet herinneren wat hij de avond ervoor allemaal had uitgehaald. Dus huurde ze een ladyboy in. De vrouw verstopte zich in de kast en filmde het hele gebeuren, de ladyboy stapte naast de man in bed en maakte hem liefdevol wakker.

De man reageert verbijsterd en totaal ontzet. “Dit kan niet waar zijn” is van zijn gezicht af te lezen. Schaamte ook, Hoe gaat ie dit aan zijn vrouw uitleggen dat hij naast een ladyboy wakker werd? Die het misschien ook wel rond gaat vertellen aan al zijn vrienden. Die de rest van zijn leven aan dit voorval zullen herinneren. Tot overmaat vind hij ook nog twee gebruikte en volle condooms, natuurlijk neergelegd door de ladyboys.

De Tjech zet de ladyboy buiten en gaat zich een potje schamen in zijn bed. Dan wordt bekend dat het een grap is. Toch denk ik stiekem dat die heel vaak gebeurd. Maar zeker zullen we het nooit weten, want die mannen gaan echt niet opbiechten.

VideoLees ook

%d bloggers liken dit: