fbpx
maffe toiletborden in ThailandLaatste nieuws Opmerkelijk Uitgelicht 

Maffe toiletborden in Thailand, om te gieren!

Thailand is een land van vele tegenstellingen. Zo is de eeuwig glimlach niet vriendelijk bedoeld. Maar om problemen te voorkomen. En wat velen ook zal verbazen: de gemiddelde is Thai erg preuts.

Ga maar eens op een strand kijken. Dan zie je de Thai allemaal zwemmen, als ze dat al doen, in een t-shirt en shorts. Bikini? Die hebben ze vaak onder het t-shirt aan.

Dat heeft te maken met de druk uit de samenleving. Als je als vrouw je lichaam zo laat zien, dan zul je wel een vrouw zijn die de liefde betaald verkoopt. Kortom het is respectloos om half naakt rond te lopen,

Als het dan om toiletborden gaat, dan is de Thai juist weer helemaal niet preuts. Die laten weinig aan de fantasie te raden over. Zie het onderstaande  bord,

maffe toiletborden in Thailand

Toiletborden in Thailand

Je hebt ook lachwekkende borden, die van geen kanten kloppen. In het Thenglish. Wat een ladiesroom had moeten zijn werd bij een waterval die ik bij Chiang Mai zag, werd verbasterd tot ‘Female Toilet’.

maffe toiletborden in Thailand

Noem mij blue, noem me naïef. Maar ik wist niet dat er twee varianten bestonden. En hoe ziet er zo’n female toilet dan uit? Ik kan me trouwens ook niet herinneren dat ik een male toilet heb gezien.

WC voor kathoey

In Nederland doen we er de laatste maanden nogal gewichtig over, de uniseks-toiletten. In Thailand hebben ze die al jaren. Daar vindt je regelmatig een apart toilet voor transgenders.

maffe toiletborden in Thailand

Voorheen gingen ze naar het damestoilet. Vermoedelijk omdat ze zich hier meer thuis voelen, maar ook omdat het gemiddelde damestoilet uit hokjes bestaan, met een deur, zodat niemand ergens aanstoot aan kan nemen.

Heb jij ook leuke foto’s van toiletborden in Thailand?. Stuur ze  op. Hebben we binnenkort een vervolg op dit verhaal.

Lees ook