fbpx
luxueuze overnachtingen in BangkokBangkok Uitgelicht 

De meest luxueuze overnachtingen in Bangkok

Bangkok biedt enorm veel accommodaties. Van spotgoedkoop tot peperduur. Ik zet de plekken voor de meest luxueuze overnachtingen in Bangkok voor je op een rij.

Genoeg van goedkope hostels en slaapzalen waar je in de rij staat om te douchen? Dan is een wereld vol schoonheid en oneindig veel zachte lakens even heel fijn om in onder te dompelen. Daarom vind je hieronder plekken voor de meest luxueuze overnachtingen in Bangkok.

Het Eastin Grand Hotel Sathorn ligt 4,3 kilometer van het centrum af en brengt je met alle luxe meteen in een andere wereld. Het dakterras met zwembad geeft een fenomenaal gevoel en daarnaast natuurlijk ook een heerlijk uitzicht.

Hello from Bangkok 🇹🇭

Een bericht gedeeld door 🇬🇧🇹🇭 (@im.beni) op

Het eten wat er geserveerd wordt, is door veel mensen ontzettend goed beoordeeld. Daarnaast is er aan de zoetekauw ook heel goed gedacht, want het ontbijt en diner zijn voorzien van heerlijke taarten.

Uit eten boven de Menam

In de Lebua State Tower, dat ligt in het bedrijfsdistrict van Bangkok, kun je de beste views verwachten. Naast het feit dat de kamers werkelijk van elke luxe zijn voorzien (lees bubbelbad en regendouche), heeft het hotel nog veel meer voor je in petto.

Je kunt namelijk dineren op het dakterras (bekend van The Hangover Part 2), waarbij je zo hoog zit dat je werkelijk zo ver kan kijken als je ogen reiken. Naast het heerlijke eten worden er ook nog goede feesten gegeven waarbij de dansvloer eigenlijk in de lucht zweeft. Dit zorgt zeker voor hogere sferen!

Een oase van rust en bloemige geur

Het Oriental Residence in Bangkok is een van de mooiste hotels als het aankomt op details. Naast de entree die elke dag weer ruikt naar andere bloemen, halen ze in de twee restaurants die het hotel rijk is, alles uit de kast om de klant te laten genieten.

Producten en specerijen worden werkelijk overal vandaan gedaan gehaald om ervoor te zorgen dat er bij het ontbijt de perfecte croissant ligt. En ‘s avonds de meest sappige hamburger geserveerd kan worden.

In Bangkok is de keus in hotels/hostels en eventueel zelfs AirBNB enorm groot. Maar een beetje luxe tijdens je backpackreis mag je jezelf ook wel eens gunnen. Hopelijk heeft dit artikel tot genoeg inspiratie geleid om jezelf eens goed in de watten te laten leggen.

Lees ook