fbpx
luxe cruise op de MekongRest van Thailand Uitgelicht 

Een luxe cruise op de Mekong

Wil je Thailand eens van een andere kant bekijken? Vanaf het water? Maak dan een luxe cruise op de Mekong. Sinds kort kan dat. 

Varen vanaf de Gouden Driehoek (Chiang Rai) naar Chiang Kong om vervolgens de grens over te steken naar Luang Prabang. Vijf nachten verblijf je op een schip dat geheel is ingericht in de oude koloniale stijl (volgens de folder). Wat een gekke term is, want Thailand is nooit een kolonie geweest.

Ze hebben dat koloniaal er vast bij gedacht, maar het is wel volgens de oude stijl, toen de Lanna-republiek en het oude Indochina nog bestonden. Maar dan met alle luxe die je maar kan wensen. Het vlaggenschip is 42 meter lang en bevat 13 cabines. Er zijn ook tal van kleinere schepen voor mensen die iets meer privé willen.

Luang Prabang

De tocht naar de oude hoofdstad van Laos duurt twee dagen (stroomafwaarts) en in deze historische ga je vervolgens veel plekken zien. Mystieke tempels en verbluffende uitzichten. De weg terug (stroomopwaarts) duurt drie dagen. Maar aan boord zul je jezelf niet vervelen.

Je kunt genieten van al het moois dat de Mekong te bieden heeft en je bezoekt de grotten van Pak Ou. En Je maakt kennis met de Hmong cultuur in het dorpje Pak Beng.

Ook aan boord zelf zijn veel activiteiten, zoals yoga bij zonsopkomst, boeddhistische meditaties, cocktails drinken bij zonsondergang, vissen naar supergrote meervallen of kookles.

Luxe cruise op de Mekong

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, dan vind je hier meer informatie:

Email: info@mekongkingdoms.com

Telefoon: +856 (0) 71255001

website: http://www.mekongkingdoms.com/

Lees ook

%d bloggers liken dit: