fbpx
Bangkok Marriott Marquis Queen’s ParkBangkok Eten en drinken Uitgelicht 

Lunchen in het Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park

Bangkok Marriott Marquis Queen’s ParkEn weer is Bangkok een vijfsterrenhotel rijker. Onlangs opende Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park haar deuren. Met een – op papier – attractief lunchbuffet.

Je zou denken dat er onderhand genoeg luxe hotels in Bangkok staan. Blijkbaar niet, want het aantal neemt nog steeds toe. Investeerders zien er dus nog steeds brood in.

In deze hotels draait het om veel meer dan alleen overnachten. Er zijn grote zalen aanwezig, waar vaak conferenties en bruiloften worden gehouden. Ook zijn deze hotels voorzien van meerdere restaurants – van alle keukens van de wereld.Uitgebreid buffet

Wat ieder hotel in ieder geval heeft, is een lunch- en dinerbuffet. Thai zijn namelijk gek op buffetten. Zoals het een vijfsterrenhotel betaamd, is de keuze reuze.

Onlangs ging ik naar het lunchbuffet van het Compass Skyview Hotel in Sukhumvit Soi 24, nu is het dus tijd voor het Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park. In Soi 22, op een steenworp afstand dus.

Wat direct opvalt, is de grootte van Goji Kitchen & Bar. Dat betekent niet alleen veel tafels voor de gasten, maar ook veel eten. Heel veel eten. Werkelijk van alles kun je er krijgen.

Bangkok Marriott Marquis Queen’s ParkBekende wereldgerechten

Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende Thaise gerechten (waaronder noedelsoep, somtam, verse vis), maar ook uit andere wereldkeukens. Uiteraard is er sushi en sashimi, gerookte zalm, een pastabar, Mexicaans, westers, Indiaas en ga zo maar door.

Als je slim bent, dan begin je met van alles een beetje. Wat je lekker vindt, dat pak je opnieuw. Tenzij je – zoals ik – echt alles heerlijk vindt. Dan ga je tonnetjerond naar huis.

Naast wereldgerechten komen ook de dessertliefhebbers aan hun trekken. Er is een klein aanbod van kazen met vers brood. Ben je meer een zoetekauw? Dan kun je helemaal je lol op met allerlei macarons, puff’s, ijs en ga zo maar door.

De prijs voor het lunchbuffet is heel redelijk voor Bangkok begrippen. Natuurlijk, voor 790 baht eet je op straat misschien wel acht keer. Echter, het is ook prettig om een keer in een luxe omgeving te genieten van de beste wereldgerechten.

Voor drankjes dien je wel bij te betalen, maar drinkwater zit gewoon bij de prijs in.

Adresgegevens:

Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park
199 Sukhumvit Soi 22, Bangkok
http://www.marriott.com/hotels/travel/bkkqp-bangkok-marriott-marquis-queen%E2%80%99s-park/

Deze diashow vereist JavaScript.

 Lees ook

%d bloggers liken dit: